Reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitatarii datoriilor acestuia, conform unui program de plata al creantelor.

Aceasta procedura presupune urmatoarele:

- administrarea judiciara a societatii

- intocmirea unui plan de reorganizare

Falimentul este o procedura a Insolventei, in care intra debitorii care si-au declarat intentia de intrare in faliment sau care nu respecta unele conditii pentru intrarea in procedura de reorganizare judiciara, prevazuta de lege.

Aceasta procedura se aplica debitorului in vederea lichidarea averii acestuia pentru acoperirea datoriilor, fiind urmata de radierea debitoarei de la Registrul Comertului in care este inmatriculata.

Cabinetul Individual de Insolventa Consultant Fiscal Panduru Mirel, cu sediul in loc. Ploiesti, str. Malu Rosu, nr. 126, jud. Prahova este inregistrat la Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania la subsectiunea 1B - practicieni definitivi organizati in cabinete, prin decizia de infiintare din 04.12.2009, reprezentat prin practicianul in insolventa Panduru Mirel, membru activ al UNPIR si agreat ANAF (conform Ordinului Presedintelui Anaf) in judetele Prahova, Buzau, Dambovita, Brasov, Covasna, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Teleorman si municipiul Bucuresti, a fost constituit in anul 2009 si activeaza in conformitate cu OUG 86/2006 privind organizarea activitatii practicienilor in insolventa.

 

Servicii oferite de Cabinetul de Insolventa: