La infiintarea unei firme nu exista un numar maxim de coduri CAEN care pot fi adaugate in actul constitutiv, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca o firma sa aibe trecute in actul constitutiv toate codurile CAEN, ci pe acelea care corespund obiectului de activitate al firmei, obiect de activitate care se desfasoara sau care se va desfasura in viitor. Daca asociatii decid desfasurarea (si) unei alte noi activitati, activitate care nu este trecuta in actul constitutiv, aceasta se face prin adaugarea sau modificarea de obiect(e) de activitate in actul constitutiv al firmei.

Obiectul de activitate al unei firme este compus din activitati secundare si o singura activitate principala (care se declara la infiintarea firmei, este prevazut in actul constitutiv si apare in Certificatul de Inregistrare-CUI).

Documentele necesare pentru adaugare sau modificare obiect(e) de activitate:

  • Certicat de Inregistrare (CUI) - original
  • actul constitutiv - copie
  • act(e) de identitate asociat(i)/administrator(i) - copie
  • stampila

 

De restul documentelor ne ocupam noi. (act constitutiv, decizia asociatului unic sau hotararea adunarii generale a asociatilor, orice alte acte necesare formarii dosarului pentru ONRC + reprezentare in fata personalului ONRC)